jueves, 27 de octubre de 2011

2º treball de coneiximent del medi

MªCarmen la nostra mestra ens ha posat un altre treball de Coneiximent del Medi, es tracta de contar en un document de Google Docs i una presentació com es vivia o de que tractaben els nostres abampassats; La Prehistoria, L'EdatAntigua, Mitjana, Moderna i Contemperania.

viernes, 21 de octubre de 2011

Celebració del 9 d'Octubre

Per fiiiiii!!!! Va arribar el dia del 9 d'Octubre però com va ser cap de semana o van celebrar el 14. De primer van presentar al rei i la reina Jaume I i Violant, després els van traure la senyera i les banderes de cada classe, la companya Lluna i Marcelo van llegir el manifest, els companys de 4art van cantar unes cançons típiques de la Comunitat Valenciana, i els de 5é el van representar. Per últim els de 6é es a dir nostres van ballar una dança típica de la Comunitat Valenciana que es diu "Els bastonets" I.... es va acabar.
Espere que vos alla agradat el dia del 14 D'Octubre!!!!!!

La meua descripsió

Us vaig a fer una descripció de com soc: Hem dic Marina vaig a 6éA al col·legi Voramar d'Alacant, sóc simpàtica, divertida, bona amiga...Tinc els ulls blau verdosos y sóc  rúbia. Les meues aficcions són:Estar amb les meus amigues de vegades jugar al fútbol...
dons espere que us alla agradat la meua descripsió.

lunes, 17 de octubre de 2011

Descripció de Cody Simpson

                 Cody Simpson

El nom complet d'aquest famós es Cody Robert Simpson va naixer el 11 de gener de 1997 a Gold Coast (Australia). Te els ulls blaus, són molt bonics!!
El que més li agrada és surfear, i és molt bergonyos.
Està fet un artista als set anys va aprendre a tocar la guitarra i va compondre su primera cancó i a més ara a apres a tocar el pia. I el mateix diu que si no aguera sigut cantant agüera sigut nadador, ¡A arribat a vatir els recors del mon en 50 m a mariposa!