martes, 28 de febrero de 2012

Finalitzem el projecte de la Reproducció!

En aquest projecte de la reproducció humana varem començar el dia 2-2-2012 , la nostra senyo MªCarmen ens va donar unes fulles anomenades "Fitxa de Reflexió" i en elles explicar el que has fet, allò que més m'ha agradat, que m'agradaria camviar i lo que hem apres. Durant aquestes semanes de treball hem fet un mural i l presentació del nostre tema; l'embaàs i part que la veritat esque ens a eixit prou bé, us pose un enllas a la nostra presentació. Espere que us agrade molt!!
Embaràs i part

martes, 7 de febrero de 2012

El meu animal preferit

Purasang
Us vaig a descriure un cavall de raza "Purasang".
Aquest animal es el cavall pura sang, que prové d'Alemanya al s. XVIII. Mesura 1,63 metres d'alura i com tots els cavalls te quatre extremitats les seues potes tenen menys pel que a la resta del cos, pot ser de color castany, zaíno, alazán o tordillo. A les potes te unes erradures en forma de U queestan construides per ferro, caucho, plàstic o cuir, que es pegen a la voreta dels cascos dels cavalls.


S'alimenta de palla, pastanagues, blocs de sal i aigua. La seua relació amb l'èsser huma es molt bon es carinyos i molt agradable però per a tindre un tens que tindre un camp o una casa gran perque els cavalls ocupen molt de lloc y tenen que eixir a còrrer o donar una volta al terreny amb ells es podem fer moltes cosses com  de doma, hípica i moltes cosses més.

lunes, 6 de febrero de 2012

Projecte nº 8

La nostra senyo ya ens a possat el proxim projecte, aquestes semanes ens toca aprendre la funció de reproducció humana, estic segura de que aquest tema ens va agradar molt. Espere que ens ixca molt bé!!
Marina :)

Acabem la Nutrició

Ya hem acabat el projecte nº7 de la Nutrició i ya ens ixen millor les expossicions.
Ací us posse la presentació del meu grup format per Lluna, Samuel, Dani C. i Pablo Quereda.
L'Aparell Excretor