miércoles, 28 de marzo de 2012

"El niño con el pijama de rayas"

L'atre dia, MªCarmen ens va possar una pel·licula anomenada "El niño con el pijama de rayas", a mi m'agradat molt encara que ya la havia vist per això no e plorat.
Us vaig a fer un resum de la pel·licula:


La pel·licula trata de una família de alemanya, i al pare li han de traslladar a prop dels camps de concentració on estan els jueus perquè el serà general.
Una vegada que s'han mudat, al nen petit anomenat Bruno li prohibeixen anar més enllà del pati traser.
Ell el primer dia que arriba veu el camp on están el jueus i ell pensa que es una granja.
Ell decideix aproparse per a jugar amb algún xique i alli coneix a Smul un xiquet jueu que porta un pijama de ratjes, i Bruno es pensa que estan disfrezats i jugen a un lloc amb els nombres que tenen als pijames.
Un dia hi havia un fum negre que eixia de unes xemeneies i feia mol mala olor, i la mare es va enterar de que ahí cemaven als jueus.
Un dia, la mare va decidir traslladar-se amb els xiquets a un altre lloc lluny d'aixó, i Bruno abans de anarse tenia que anar a ajudar al seu amic Smul a trobar al seu pare, que li havien cremat en una ximeneia, però ell no lo sabia, quan ell va entrar era el dia de les dutxes de gas, i la seua mare no el trobava per ningún lloc.
I cuan es van a possar a buscar-lo van trobar la seua roba i un foat en terra, i el que va passar es que el van cremar.

martes, 20 de marzo de 2012

Treball de la U.E.

Aquest es el nou treball que ens a possat al nostra senyo MªCarmen, us vaig a posar com ens a quedat el mapa a mi i a un company.
Espere que us agrade!


MARCADOR VERD: SISTEMES MUNTANYOSOS
MARCADOR BLAU: RIUS
MARCADOR ROIG: CAPS
MARCADOR BLAU CLAR: GOLFS
MARCADOR GROC: ILLES



Ver Mapa físic de Marina i Daniel G. en un mapa más grande

viernes, 9 de marzo de 2012

Preparant viatge a Granada

Hola, la nostra senyo MªCarmen ens a fet una WebQuest sobre el viatge de fí de curs que tenim que fer amb els companys de 6éB alumnes de la senyo Eva, i amb astó estem aprenent més coses sobre Granada fent exercicis sobre el tmps que es tarda en arribar Google Maps, preguntes a un Document de Google Docs, hi moltes més coses, la veritat es que está tan interesant que vull anar ya!!